Go to Top
  • No hi ha productes al carret.

Bloc 25

DESCRIPCIÓ

BLOC és una joguina de suro natural aglomerat, per jugar a allò més bàsic: construir !

Però no tan sols cases, castells i torres. Els BLOC també són llits, taules i cadires, i són  telèfons, tauletes, comandaments a distància i ordinadors, i són també animals salvatges, dinosaures, xais i cavalls,  i també són barques, cotxes, patinets, planxes de surf, catifes voladores, interruptors per apagar la lluna i encendre el sol,  i molt més!

Els BLOC són lleugers, suaus i silenciosos i transmeten a través del tacte, la vista i l’olor  l’experiència inimitable dels materials de la natura.

És una joguina 100% sostenible i  està feta amb suro natural aglomerat procedent de la reutilització dels sub-productes derivats de la indústria del tap de suro.

Està 100% dissenyada i manufacturada a Catalunya i en el seu procés de fabricació hi col·labora el Centre Especial de Treball El Vilar de Blanes.

Compleix amb la normativa de seguretat en les joguines EU EN71                   CE

BLOC 25 (Ref. 140112)

Material:
Suro aglomerat

Mides:
10 cm x 5 cm x 2,5 cm

Conté:
25 blocs de suro aglomerat

Capsa:
10 cm x 12,5 cm x 25 cm

Edat recomanada:
2-99 anys

Advertència:
Si us plau, elimineu els embolcalls abans de donar la joguina al nen. Pot presentar variacions de color i forma. Guardi la joguina en un lloc sec després de jugar-hi. Netegi la joguina només amb un drap humit. Guardi aquesta informació cuidadosament.