Go to Top
  • No hi ha productes al carret.

Novetats Hory

La joguina SURA premiada als Premis Ibertoy

La joguina SURA ha estat premiada Finalista i Premi del Públic dins la categoria “joguina ecològica” en la 2a edició dels Premis IBERTOY. La joguina BLOC també va ser seleccionada com a candidata al premi dins la categoria Construccions, Manualitats i Científic.

DSCF4308 - còpia

Els Premis IBERTOY són els únics d’aquestes característiques a nivell espanyol i tenen com a objectiu reconèixer les millors joguines disponibles per la propera temporada dins del mercat espanyol i portuguès. Un jurat d’experts ha valorat les propostes segons criteris de diversió, originalitat, prestacions, comercialitat, qualitat i seguretat.

premisIbertoy1

Comencem el 2015 estrenant blocs gegants

A HORY seguim jugant i jugant! Ens agrada veure com els nens i nenes juguen amb els Blocs i amb la Sura. Aquest gener vam ser a Figueres i a Girona, de mans de Ludusmundi i MenutsGirona, i vam estrenar els Blocs de suro gegants (75x150x300 cm) per donar més volum als espais de joc col·lectius . Factoria Lúdica i de l’Enginy i Girona 10 van ser els escenaris dels nostres tallers, i com que cada taller que fem és un niu de sorpreses, vam veure com els Blocs petits i gegants es convertien en trens, animals, castells, garatges per cotxes imaginaris, trons reials, cases per dinosaures,…. Ens encanta veure com els nens construeixen els seus somnis de viu en viu!!!

IMG_20150104_125730